fredag 9 januari 2015

Välkommen!

Under en period kommer vi att blogga om verksamheten på den här adressen. Vi kommer under terminen att öppna Unikum förskola för alla våra barn i kommunen men tills dessa konton är färdiga får ni ta del av vad vi gör på Bullerbyn/Saltkråkan här.  För att skydda barnens identiteter och följa alla lagar om personuppgifter och publicering kommer det inte finnas bilder på era barn. Inte heller några namn utan fokus är vad vi gör och varför. Kanske en bild på en hand eller två för att visa på lärprocesser och skapande.

För oss i förskolan är det nödvändigt att dokumentera verksamheten för att kunna följa upp och utvärdera utifrån läroplanens riktlinjer. Framför allt vill vi få syn på det våra barn är intresserade av och hur vi kan göra verksamheten meningsfull, rolig och utvecklande för oss alla.

Det vi skriver och visar här ligger till grund för planeringen av aktiviteter och rutiner. Vi hoppas att ni och barnen besöker oss på bloggen regelbundet och tar gärna emot kommentarer som följer förskolans riktlinjer och värdegrund och som inte bryter med Datainspektionens regler (PUL) alltså inga namn eller utelämnande inlägg här heller...

Personalen på SaltaBullarna




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar